Werken & Stage

Werken bij Ingenia
Ingenia heeft regelmatig nieuwe functies voor werktuigbouwkundigen, chemisch technologen, biobased technologen en AOT-ers. Zowel (jong) ervaren als pas afgestudeerden worden uitgenodigd om vrijblijvend contact met ons op te nemen. De ingenieurs van Ingenia werken zelfstandig en in teamverband aan nieuwe duurzame innovatieve technologieën in een sterk opkomende dynamische sector.

 

Stage & afstuderen

Ingenia biedt stage en afstudeerplaatsen voor studenten HBO/WO met de volgende opleidingen:

  • Werktuigbouwkunde met affiniteit met energietechnologie, installatietechniek of procestechniek
  • Chemische technologie of Biobased technology met affiniteit voor milieu, duurzame energie of biobased  materialen
  • Algemene Operationele Techniek met affiniteit met energietechnologie, installatietechniek of procestechniek

 

Ingenia biedt momenteel de volgende stage- en afstudeerplaatsen aan:

 

Stage
Je werkt samen met je vaste stagebegeleider aan één of meerdere projecten en maakt onderdeel uit van het project team. Dat kunnen interne onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten zijn, maar zeker ook ondersteund werk voor externe projecten bij opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn gevarieerd, maar bevatten meestal een combinatie van praktisch werk (bijvoorbeeld testen en proeven doen in onze onderzoeksruimte) en het uitwerken van vaak nieuwe technische oplossingen.

 

Afstuderen
Voor afstudeerders hebben wij, afhankelijk van de studierichting, afstudeeropdrachten die betrekking hebben onderzoek en ontwikkeling. Wij hebben diverse onderwerpen op het gebied van: milieu, duurzame energie of biobased technologie. Hiervan bepalen wij, samen met jouw opleiding, alleen de hoofdcontouren en afbakening van het onderwerp. Daarna werk je, onder begeleiding van je afstudeerbegeleider, aan de uitwerking van je opdracht. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in het uitvoeren van je werk.

 

Meer weten of de mogelijkheden?
Een mail met je CV en ambities kun je altijd sturen naar jobs@ingenia.nl
Maar … bel liever voordat je een mail stuurt. Persoonlijk contact is voor ons de basis.